ALGEMENE VOORWAARDEN


Hoe kan je bestellen ?

Wanneer je als ondernemer voor de eerste maal onze webshop bezoekt dient u zich aan te melden of te registreren.

Ga naar de pagina webshop en vul de gevraagde gegevens in. U ontvangt kort daarna een e-mail van ons met de link dat uw activatie in orde is. Pas daarna kan u onze prijzen zien op de website en kan u uw bestelling maken.

Via de webshop kan u eenvoudig uw bestelling kiezen, op het volgende scherm komen uw persoonlijke gegevens en bedrijfsgegevens (indien u een factuur wenst). Alle bestellingen zijn op voorhand te betalen. Indien u wenst uw bestelling te komen afhalen dan vragen wij u ook het bedrag op voorhand over te maken, teneinde vergissingen te vermijden.

Alle genoemde prijzen zijn zowel exclusief als inclusief BTW vermeld. U ziet het duidelijk onderscheid. 

Verzend- & administratiekosten bedragen bij elke bestelling € 6,5 (excl. BTW), indien u kiest om uw producten bij ons af te halen dan worden er geen verzendkosten aangerekend. 

Uw bestelling zal binnen de week geleverd zijn op het gewenste adres. Mocht de levering vertraging oplopen, om welke reden dan ook, zal u hiervan steeds schriftelijk op de hoogte gebracht worden.

Wij verzenden enkel via Bpost.

Het is heel eenvoudig om uw bestelling te plaatsen via deze webshop, mocht u vragen of problemen hebben kan u steeds contact opnemen met inge@lavashells.be of 0475/ 20 84 51


Hoe kan je een bestelling terugsturen ?

Bestelde goederen die teruggestuurd worden is voor rekening en risico van de besteller.

De koper heeft het recht om tot 7 kalenderdagen na ontvangst van de aankoop de bestelling te annuleren. Na annulering heeft u 5 dagen tijd om uw producten terug te sturen. U krijgt het volledige bedrag teruggestort - exclusief de verzendkosten bij aankoop en mits er geen schade aan de goederen is en deze ongebruikt zijn. 

Vooraleer gebruik te maken van dit recht dient u, via mail, mij hiervan op de hoogte te stellen inge@lavashells.be

Het verschuldigde te retourneren bedrag zal binnen de 14 dagen na ontvangst van het product terugbetaald worden.


Goede afspraken !

Er worden enkel producten geleverd aan ondernemers, schoonheidsinstituten, groothandel, Wellness en studenten in opleiding.

Mocht er toch bij een levering een schelp gebroken aankomen vragen wij u vriendelijk om hiervan onmiddellijk na ontvangst van uw pakket schriftelijke melding te maken. Na onderzoek zullen wij het bedrag terugstorten of kan u een nieuwe schelp verkrijgen bij ons.