Glacial Shell


PORSELEIN GLACIALE SCHELPEN

Porseleinen koude schelpen zijn gemaakt van hoogwaardig porselein. 

Het gladde oppervlak voorkomt de opname van olie, dode huidcellen, vuil of bacteriën. De schelp is eenvoudig te reinigen en moet na elk gebruik worden gedesinfecteerd.

GLACIALE GEL

Een poeder dat de vloeistof absorbeert, wordt gemengd met gedroogd zeewier en zeewier. 

GLACIALE ACTIVATOR

De Glacial Aktivatoren bestaan ​​uit bereid water, conserveermiddelen en een geurneutraliserend middel.

VOOR VERFRISSENDE MASSAGES OF KOUDE BEHANDELINGEN

Net als de LavaShells is de Glacial Shell gemakkelijk te gebruiken en snel te gebruiken. Ze worden gevuld met GlacialGel en geactiveerd. Na slechts twee uur in de vriezer, geven ze je een verfrissende, verzachtende koelte voor meer dan een uur.

Glacial schelpen zijn ideaal voor verfrissende zomermassages of koude therapieën.

Info opleiding

Inschrijven  opleiding

GlacialShell

GLACIALE SCHELPEN IN KOUDE THERAPIEËN

Koude therapieën zijn er al millennia. Het wordt gebruikt voor de behandeling van chronische pijn en verwondingen. Door de kou wordt de bloedstroom in het getroffen gebied vertraagd. Dit kan ontstekingen, spierspasmen en pijn verminderen.

INNOVATIEVE MASSAGEHULPMIDDELEN

Net als de LavaShells zijn de Glacial Shells innovatieve massagereedschappen. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en de therapeut kan hiermee langere contactmomenten met de huid bereiken dan met conventionele instrumenten. Neem de veiligheidsinstructies in acht.

ALLES NATUURLIJK!

Alle ingrediënten van de Glacial Gel Bag zijn niet giftig en biologisch afbreekbaar. Gedroogde zeewier en algengeur van de zee.

1 ACTIVATOR EN 1 GLACIALE GELZAK PER SCHAAL

Vul elke schaal alleen met een Glacial Gel Bag en Activator. Te veel vullen van de schaal kan schade veroorzaken.

SCHERPE RANDEN?

Vul de schaal voorzichtig en verwijder de zak na gebruik. Na elk gebruik wordt de GlacialGel-zak uit de schaal verwijderd. Kleine spanen aan de rand van de opening kunnen tot scherpe randen leiden. Deze zijn gemakkelijk glad te maken met een nagelvijl of schuurpapier.

GLAD OPPERVLAK

Het gladde oppervlak van GlacialShell voorkomt dat de oliën of bacteriën worden opgenomen. Dit bespaart massageolie.

KOELMANAGEMENT

Om de Glacial Shells nog sneller af te koelen tijdens de massage, doe je ze gewoon in de kleine koeltas. Om op te warmen, dompel de schaal kort onder in warm water of wikkel hem in een natte, warme handdoek.


PRODUCTEN