CowrieShellZELFVERWARMENDE COWRIESHELLS!

FeelZen heeft een absolute wereldprimeur voor zijn klanten. Dit zijn de "zelfverwarmende Cowrie schelpen", de natuurlijke spectaculaire edelstenen van de zee.

Deze welgevormde schelpen zijn energiebronnen. Ze geven energieblokkades vrij en versterken zo de energiestroom. Deze schelpen worden gebruikt voor zowel een gelaatsreiniging & gelaatsmassage als voor een drukpuntenmassage rond de ogen en de rug. Je kan deze schelpen combineren met een  massage voor het gezicht en decolleté of een nek-, schouder- en rugmassage.  

De drukpuntenmassage kan ook worden aangewend voor het losmaken van spierspanning, blokkades en het herstellen van gespannen spieren.

De schelpen kunnen zowel warm als koud worden gebruikt, afhankelijk van de individuele behoeften van de klant. 

De cowrieschelpen werken op hetzelfde principe als de lavashells. Door middel van een activator zijn deze klaar voor gebruik.Aktivators voor de GlacialShells


De triggerpoint-activator voor de cowrie shell is ideaal voor diep weefsel en drukpunttherapie Deze activator is speciaal ontwikkeld om te worden gebruikt in de veelzijdige cowrie shell. Met deze activator en met een kleine inspanning kunt u snel en effectief spanning verminderen en druk uitoefenen.

webshop

De gezichtsactivator voor de cowrie shell is ideaal voor het gezicht. Een milde constante hitte waarmee de gebruiker elk gelaat kan verbeteren.

De Akvitvator aangebracht in de cowrie shell is ideaal voor de reiniging van het gelaat dat je aanleert tijdens de opleiding. De warmte bevordert de reiniging en verhoogt de opname van de verzorgingsproducten. 

webshop

De chill blend-activator voor de schelp is ideaal voor na het reinigen, aan het einde van de behandeling Deze Aktivator is ook speciaal ontwikkeld om te worden gebruikt in de veelzijdige cowrie shell. Gebruik deze activator om elke gezichtsbehandeling te upgraden. Ontsteking van de huid kan worden verminderd en de bloedcirculatie kan worden verhoogd. LET OP: Bestaande uit een zakje - activering vindt plaats met water, ijswater (ca. 30 ml).

WebshopZelfverwarmend masker


Thermafusion gezichtsmasker Dit zelfverwarmende masker maakt gebruik van de gepatenteerde Lava Gel® minerale energietechnologie om de sterkte en effectiviteit van uw gezicht te verbeteren.  


Webshop
Volg deze unieke opleiding bij FeelZen

Info opleiding

Inschrijven opleiding