Kokosolie

Kokos olie

Kokosolie van Pacific Spirit Deze oliën zijn 100% puur natuurlijke kokosolie uit de Stille Zuidzee. De bewoners van de Zuidzee zien daarin het geheim van hun natuurlijke schoonheid. Ze gebruiken het generaties lang voor hun huid en hun haar.
Kokosolie is een van de meest effectieve natuurlijke moisturizers voor lichaam en haar. Het is perfect afgestemd op de natuurlijke behoeften van uw huid. Het kan bijdragen aan een gezonde, stevige huid en helpen bij huidproblemen.
De olie is van nature lager dan 27 graden Celsius. Plaats de fles gewoon in warm water totdat de olie vloeibaar is. Toepassen na douchen of baden. Het absorbeert snel en laat een zijdezacht huidgevoel achter.

Webshop

Vier exotische geuren! 


Pure Coconut Oil: Pure Coconut Oil is verrijkt met vitamine E, ongeparfumeerd en bevat geen toegevoegde geuren. Ervaar de fijne, natuurlijke kokosgeur en geniet van het fluweelachtige mysterie van de tropen.
Hibiscusolie: de aangenaam delicate, fruitige geur vermengt zich met een lichte kokosnuance. Voor zorgeloze momenten.
Frangipani-olie: de intense geur van frangipanibloemen en pure kokosnoot. Een bedwelmende tinteling voor uw zintuigen!
Tiare Olie: Tiare, Queen of the Tropics met kokosolie, de koning van alle oliën - is een unieke, magische combinatie die wordt gebruikt door het South Sea bewoners al generaties lang. Een geur vol vrouwelijke sensualiteit.


Pure kokosolie
is de basis van onze lotions uit de Pacific Spirit. Al duizenden jaren beschermen de bewoners van de Stille Zuidzee hun huid met deze olie. Het kan het huidoppervlak versterken en de natuurlijke elasticiteit behouden. Vitamine E zorgt voor extra vocht en bescherming. De lotions smelten op je huid en ruiken hemels. 

Hibiscus Lotion: Hibiscus is een delicate, aangenaam fruitige geur. Breng de lotion royaal aan en geniet de hele dag van zachtheid en frisheid.
Frangipani-lotion: Frangipani-bloemen stralen een uitzonderlijk bloemige, zoete geur uit. Ervaar de intensieve levensstijl van de Zuidzee en laat je ziel bengelen.
Tiare Lotion: Tiare, de koningin van de tropen. De verleidelijk vrouwelijke geur benadrukt je vrouwelijkheid. Charme en ontwaak geheimen. 


Voordelen van kokosolie
Toepassing op de huid: Kokosolie kan de huid helpen haar jeugdige uiterlijk te behouden door de diepere lagen van de huid te penetreren en het onderliggende bindweefsel te versterken.
Regelmatig gebruik van kokosolie van Pacific Spirit biedt daarom veel voordelen voor een gezonde huid en haaruitstraling. 


Het kan helpen om:• het bindweefsel van de huid op de lange termijn te versterken;
• soepelheid, elasticiteit en kracht aan de huid te geven;
• de natuurlijke zuurbarrière van de huid snel weer op te bouwen.
• verlichting van de symptomen voor de droge huid en symptomen geassocieerd met psoriasis, eczeem en dermatitis
• rimpels en huidveroudering voorkomen
• de huid tegen schadelijke stralen van de zon te beschermen
kokosolie trekt snel in en laat uw huid zacht en soepel.

Toepassing voor het haar : kokosolie is ook ideaal als conditioner voor je haar. Masseer het vóór het wassen van het haar en de hoofdhuid en laat het handelen zo lang mogelijk, bij voorkeur 's nachts. Na gebruik is je haar zachter en de hoofdhuid gladder. Je zult dol zijn op het uiterlijk van je haar!


De A & O voor de juiste verzorging van huid en haar: de grootste chemische barrière tegen infectieuze organismen is de zure mantel op de bovenste huidlaag. Tijdens het douchen en baden wast de zeep de beschermende oliën en zuurlagen af. Vochtinbrengende crèmes helpen de huid om zich beter te voelen, maar vervangen vaak niet de beschermende zuren. De meeste conventionele crèmes en lotions zijn overwegend op waterbasis en kunnen snel door de huid worden opgenomen. Hoewel de huid zacht en soepel is, maar het effect slechts tijdelijk is, komt de droge en gerimpelde huid snel weer terug.
Bovendien worden de gebruikte oliën vaak gemaakt van zeer geraffineerde plantaardige producten - zonder beschermende antioxidanten - die de vorming van vrije radicalen niet kunnen verminderen. Deze constante blootstelling aan vrije radicalen leidt op de lange termijn tot zwak, niet-elastisch bindweefsel en rimpelvorming. Ideale lichaamsverzorging bevat olie die niet alleen verzacht maar ook beschermt, genezing bevordert en een jeugdige en gezonde uitstraling aan de huid geeft.
Kokosolie is een van de beste oliën die in cosmetische producten kunnen worden gebruikt. Toepassing van kokosolie
Kokosolie is een van de beste oliën als basis voor cosmetische producten.
Dagelijkse lichaamsverzorging: Breng Pacific Spirit oliën of lotions aan onmiddellijk na het douchen of baden. Ze worden snel opgenomen en geven een zijdeachtig huidgevoel en een delicate, magische geur.
Quick Care In Between : Vul Pacific Spirit-kokosolie in een kleine container voor dagelijks gebruik. U kunt de vaste olie eenvoudig verwijderen en aanbrengen. Zodra het in contact komt met je huid, smelt het.
Haarverzorging: Pacific Spirit-kokosolie is een uitstekende pre-wash conditioner. Masseer je favoriete Pacific Spirit-olie voor het wassen in je haar en hoofdhuid. Laat het zo lang mogelijk werken, bij voorkeur 's nachts. Was dan je haar zoals gewoonlijk. Je zult blij zijn met het resultaat.
Badadditief:In een rustgevend, opwarmingbad zorgen onze Pacific Spirit-oliën voor extra verwennerij voor de huid en zintuigen. De olie voedt en omhult de huid als een beschermende vacht.
Massage: Creëer een kleine oase van ontspanning met onze Pacific Spirit Oils. Laat de gestolde olie langzaam smelten in een waterbad of in de hand. Onze onvergelijkbaar exotische geuren en pure kokosnootessentie geven een gevoel van warmte en sensualiteit.
Pacific Spirit kokosolie is van nature solide onder 27 ºC. Plaats de fles voor gebruik gewoon in warm water totdat de olie vloeibaar is.Kokosolie produceren
Pure kokosolie is de basis van onze Pacific Spirit-producten voor persoonlijke verzorging.
Het is gemaakt met een speciale methode, de Direct Micro Expelling Method (DME):
• Direct: binnen een uur na het openen van de moer wordt de pure olie geëxtraheerd.
• Micro: de olie kan in kleine hoeveelheden worden geproduceerd.
• Uitdrijven: vier tot zes personen kunnen ongeveer 30-50 liter olie per dag produceren.
Deze methode heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele methoden:
• De productie van olie komt terug naar landelijke gebieden.
• Kleine dorpsgemeenschappen en gezinnen in afgelegen gebieden krijgen een kans om de kost te verdienen.
• Het proces kan worden uitgevoerd door vrouwen en mannen.
• Het is geen fabrieksarbeid.
DME maakt de productie mogelijk van pure, natuurlijke en koud geperste en ongeraffineerde olie met een lange houdbaarheid. In de vloeibare toestand boven 27 ºC is de olie helder of troebel. Onder de 27 ºC is de olie sneeuwwit en stevig.
Plaats de fles met de olie in warm water om het vloeibaar te maken.
Biologisch gecertificeerd
De DME-kokosolie is "biologisch" gecertificeerd door de internationaal geaccrediteerde organisatie IFOAM (NASAA). Het werd gekweekt zonder pesticiden en meststoffen.