LAVASHELL - De zelfverwarmende schelp.


De schelpen blijven langer dan een uur warm, dankzij de zelfverwarmende technologie van de LavaShells. 

JE HEBT ALLEEN DE LAVASHELLS EN DE AkTIVATORS NODIG

Geen elektriciteit en ruimte-innemende apparaten meer. Lava Shells worden verwarmd door de unieke LavaGel(aktivator), zonder warm water of heater.

LANGERE HUIDCONTACTEN - MEER ONTSPANNING VOOR U EN UW KLANTEN

Aangezien Hot Stones afkoelen, moeten ze regelmatig opnieuw worden verwarmd. Dit breekt niet alleen de doorstroming van de massage, maar verkort ook de contacttijd van de huid tot 30% in een massage van vijftig minuten! De LavaShells warmen vanzelf terug op wanneer je deze even aan de kant legt. 

DE IETS ANDERE MASSAGE

LavaShells zijn niet alleen snel te gebruiken, ze zijn ook handig en draagbaar. Dus je kunt deze ook mobiel gebruiken. Het gebruik is eenvoudig, slechts twee stappen en de LavaShells zijn klaar voor gebruik. U kunt ze toevoegen aan uw SPA-behandelingen en ze opnemen in bijna elke bestaande service, zoals manicures en pedicures of gezichts- en lichaamsmassages.

IN DE TREND WERELDWIJD

De SPA-trend uit de VS heeft Europa en Duitsland veroverd. Breid je SPA behandelingen uit en verwen je klanten met deze buitengewone massage.

DE AKTIVATORS VAN LAVASHELL

In slechts twee stappen kunt u meer dan een uur warmte genereren. 

 Deze bestaat uit een speciaal mengsel van algen, mineralen en zeewier. In de tweede stap wordt de activeringsvloeistof (zout water) in de schaal gevuld en in slechts 5 minuten kan uw massage beginnen.

Info opleiding

Inschrijven


De Aktivators voor de lavashellsAktivator - Level one

Deze mengsels zijn ideaal voor gedeelte massages van het lichaam : zoals gelaatsmassages, hand-, & voetmassages. Ze hebben een lage mate van warmte vooral voor de gevoelige huid.

webshop


Aktivator - Level 2

De Level Two (gemiddeld warmte) zijn ideaal voor een intense rugmassage eventueel gecombineerd met massage van de benen of de armen.

De LavaShells mogen nooit stilstaan op het lichaam aangezien er gevaar voor verbranding ontstaat. De schelp kan worden afgekoeld door deze in een kom met koud water te leggen of even in een natte koude doek te wikkelen.

WebshopAktivator - Level 3

De deep Heat Aktivator zijn ideaal voor een volledige lichaamsmassage. ze bereiken een hogere graad van warmte.  


Webshop
Aktivator - Deep Heat

De deep Heat Aktivator zijn ideaal voor een volledige lichaamsmassage. Z

e bereiken een hoge graad van warmte. Vooral tijdens de eerste 30 minuten voelen ze heel warm aan. Ideaal voor mensen die reeds gewend zijn om met de lavashells te werken. 


Webshop